Elektronisk røyk

Har noen noe som helst erfaring med dette ?? Jeg har såå lyst til å bestille meg det.. Virker som det er et billigere alternativ, + at det ikke er skadelig.

Den elektriske sigaretten er et røykealternativ som har mange fordeler:

 • Rimelig å bruke
 • E-sigaretten brenner ikke og produserer ikke kreftfremkallende stoffer
 • Brukeren får ikke tjærestoffene, CO2 og andre farlige gasser i seg
 • Den er CE/Rohs klassifisert, og er av høy kvalitet
 • Dampen er vanndamp med smaksstoffer som ikke lukter vondt

  Men som med alt så er det jo alltid noen som er negativ til slike ting.. Å jeg har funnet mange som er negative. Men uten at jeg helt skjønner hvorfor ? Er det ikke bedre dette da, enn å røyke vanlige sigaretter ?

  Jeg klarte faktisk å kutte ned litt på røyken etter jeg begynte med snus. Men den siste uka har jeg ligget med halsbetennelse, så da har jeg bare klart å røyke menthol.

  Er jo et lass med sider man kan bestille e-røyken fra, men må si jeg sterkt vurdere sunn røyk sin pakke, selv om den er ganske dyr.. Liker best å handle fra norske nettsider, om det ikke er ebay da, der er jeg dreven ;-)

  Dette er bare en av mange sorter da, men den ser jo ut som en ordentlig sigarett også! + at den gløder på tuppen, kan røykes hvorsomhelst, og fåes i mange forskejllige smaker:D 


Fant denne også, må si jeg fikk litt trua på den! Billig, og ligner på en vanlig røyk.Nei, kjære vene, nok nikotinprat!!

Vi har hatt supervær den siste uka, og guess what ? Jeg har ligget syk med halsbetennelse, og opptil 411 i feber!!! Ærre muli ?? Hele mai har vært proppet full av planer. 2 konfirmasjoner, 17-maifeiring og besøk av hele 45 slektninger av Morten :-) Superkoselig gjeng altså!! Virkelig :-) Har egentlig ikke tid til å skrive noe superlangt innelgg, så prøver bare å legge ut litt bilder fra den siste tiden i stedet.Bare noen interiørbilder jeg knipsa. Dårlige bilder, men her ser dere jo litt åssen vi har det hjemme. Er mye rot å slik her enda føler jeg, så er ikke fprnøyd... men noe fikk dere jo ;)


Gjort helt selv, stoooolt ;D


Tok veldig lite bilder 17.mai :/

Wow, dere!! Odrick har begynt å stabbe og gå noen skritt :D :D Crazy banana!! :D Har vel på det meste gått 10-11 øøørsmå skritt. Men skritt er skritt ;-)

Den aller første middagen på egenhånd.... :p


Mamma sin gull.. <3

Nå blir det endelig Odricken sin tur til å bli vossatassargutt ;-) Jeg bestilte regnsett til han i dag, og støvler har jeg kjøpt.
En som var så kvitrende glad i baksetet... skjønte fort hvorfor når vi snudde oss :p

Følger med på at onkel blir konfirmert.


Onkel konfirmant :)

Darren som er gift med Mortens søskenbarn, og verdens søøøteste Lykke, som er dattera til et annet søskenabarn.

Vilde er datter av søskenbarnet til Morten :p

Showoff, som vanlig... ;)

<3

Renate (søskenbarn av Morten) og Darren. Herlige mennesker :)

Min supre svigerfamilie <3

Sliten gjeng etter en lang dag ;-)

Men da skal jeg begynne å rydde opp litt her til mamma og samboern kommer en tur!


 

2 kommentarer

easylife

02.12.2013 kl.21:34

Hei! :) Hvor har du tenkt til å bestille fra? :) Jeg også tenker på e-cigarett, men er ikke like lett å finne en som jeg trives med. En av de viktigste tingene for meg må være at den er lett å bruke, og ser ut som en vanlig røyk. Men det å fylle på med den væsken vil jeg ikke, bedre med sånne patroner, eller hva de kalles. Så igjen, har du noen tips til hvor man kan bestille lett og greit.. :) ?

Tonje andersen

05.12.2013 kl.17:35

easylife: Jeg har bestilt herfra http://www.0018.no/
Sjekk ebay da f.eks ? Jeg har virkelig lite peiling på slike ting.. Men de jeg har ser ikke spesielt ekte ut, og man må nok fylle på med sånn væske. Synes det blir litt stress egentlig!

Skriv en ny kommentar

, Orkdal

Samboer og en sønn født Juni 11 Elsker interiør, reising og den fine lille familien min. Bruker mye av min tid på å lete etter interiørinspirasjon, bruker noe av tiden på sofakos, og litt av tiden på trening.

hits